Nya stora fönster och förbättrad isolering

Har äntligen tagit tag i det här med att renovera här hemma. Ska komma igång med renoveringen och bytet av fönsterrutorna och förhoppningsvis kommer det att bli bra. Har faktiskt bestämt mig för att jag ska låta de på Räng Total från Vellinge sätta upp stora fönster så att det nästan täcker hela väggen. Det blir fin utsikt och väldigt mycket ljusare inomhus. Tycker om att ha det så och tror verkligen att det kommer vara det bästa jag, eller de från byggfirman, kan göra.

Det är ganska modernt att ha så stora fönster men jag tror ändå att det är något som kommer att hålla i sig och fortsätta vara ganska stort. Det enda är, som jag faktiskt fick tips från hantverkarna från Räng Total, om att göra var att isolera huset bättre. För att det annars blir kallare inomhus och då kommer elräkningen att höjas väldigt mycket och för att slippa det så kan man för det första göra sitt bästa för att isolera bättre och sen kan man även skaffa ett nytt och mer effektivt värmesystem.

Det fanns några olika byggfirmor här i området kring Vellinge att välja mellan och jag har inte riktigt kunna bestämma mig för vilken av dem jag skulle välja. Men så föll valet till slut på Räng Total. Det spelar nog inte så värst stor skillnad på vilken man väljer egentligen, så länge de erbjuder hyfsat bra tjänster och har hyfsade priser.

Jag känner mig åtminstone väldigt trygg nu med att överlåta ansvaret för installation av fönsterna här hemma och isoleringsarbetet till de på byggfirman. Tror att det kommer bli bra.