Isolera dina fönster för lägre värmekostnader

Jag och min fru gick en längre tid med väldigt höga kostnader för uppvärmningen av vårt hus. Vi funderade länge på vad det kunde bero på, och vi testade flera saker som bland annat att medvetet sänka temperaturen inomhus. Det hjälpte en aning, men vi kände att det blev lite väl kallt, och vi insåg till slut att orsaken till det hela var för att våra fönster inte var ordentligt isolerade. Vi bor i Söderhamn, och det kan ibland dra en aning runt knutarna i vårt område, vilket medför att temperaturen kyls ner mer inomhus än vad den egentligen ska tack vare att isoleringen inte är helt tillräcklig vid våra fönster.

På grund av det tog vi kontakt med den lokala isoleringsfirman A Woxberg Isolering, som snabbt visade förståelse för situationen. De skickade hem en hantverkare till oss dagen därpå, som kikade närmare på våra fönster, och snabbt kom fram till att de behövde isoleras bättre. Det var skönt att få bekräftelse på att vi hade haft rätt, och de började med arbetet samma dag. Då vi har närmare tio fönster hemma tog det ett par dagar, men nu i efterhand märker vi av både en jämnare temperatur, men även en lägre elräkning vilket är skönt för plånboken.

Vi ger därför ut en varm rekommendation till alla våra nära och kära som bor i Söderhamn att ta kontakt med A Woxberg Isolering ifall de är i behov av professionell isolering i sina hus. De hjälpte oss enormt med det arbetet de utförde.